MED24

a digitális klinika
éjjel-nappal elérhető
egészségügyi szolgáltatásokkal

header-section-phones.png

Mi az a MED24?

A MED24 digitális klinikán Ön gyorsan és egyszerűen, telefonon vagy online egyeztethet orvosokkal és szakorvosokkal egészségügyi kérdésekben, akár azonnal kaphat orvosi segítséget, és segítünk megtalálni a megfelelő magánorvost, ahol partneri kedvezménnyel juthat az egészségügyi ellátáshoz.

Mi az a MED24?

header-section-phones.png

részletek

MED24

a digitális klinika éjjel-nappal elérhető egészségügyi szolgáltatások

phones
Gondoskodjon családjáról éjjel-nappal elérhető egészségügyi szolgáltatásokkal
Csomagok, díjak
woman with phone
Díjak családi kedvezménnyel
Éjjel-nappal

elérhető orvosi tanácsadás

woman with phone
Éjjel-nappal

elérhető orvosi tanácsadás

5-15% kedvezmény

180 magánklinikánál

5-15% kedvezmény

180 magánklinikánál

Szolgáltatások
online
és telefonon
doctor gives online advice

Orvosi tanácsadás éjjel-nappal

Magánorvos kereső és időpont foglaló

Betegségmegelőzés, életmód tanácsadás

Videókonzultáció szakorvossal

Betegség-
megelőzés,
életmód
tanácsadás

woman measures her blood pressure

Betegség-
megelőzés,
életmód
tanácsadás

Kérdései vannak?
Gyakori
kérdések,
válaszok,
kapcsolatfelvétel

Online konzultáció

gyermekorvossal
gyermek-
orvossal
woman with a child woman with a child
Kapcsolatfelvétel
wave

Mit nyújt a MED24?

A MED24 digitális klinika bármikor kéznél van, amikor orvosi ellátásra van szüksége. Az Egészség Portálon keresztül megtalálhatja a problémájának megfelelő orvost, helyszínt és időpontot. Gyorsan és kényelmesen juthat tájékoztatáshoz, orvosi, szakorvosi vagy táplálkozási tanácsadáshoz.

wave
woman on the couch

Egy előfizetés az egészségért

Előre összeállított csomagjaink közük kiválaszthatja az Önnek megfelelőt és az előfizetési díj megfizetése után azonnal hozzáférhet Egészség Portálunkhoz, ahol elérheti szolgáltatásainkat és választ kaphat egészségügyi kérdéseire.

Gyors, kényelmes

Éjjel-nappal elérhető orvosainktól kérhet tanácsot, vagy akár videókonzultálhat és leleteit írásban is megoszthatja. Orvosaink segítenek eligazodni abban, hogy milyen vizsgálatok javasoltak Önnek, a családjának, kisgyermekének egészségügyi problémája megoldásához. A gyors és kényelmes szakértői orvosi tanácsadás mellett konzultálhat a betegség megelőzéséről, a helyes életmódról. Mindezt online, sorbanállás nélkül!

Telefonon vagy online

Csak ossza meg velünk egészségügyi kérdését, mi pedig elintézzük a többit!
Regisztráljon és küldje el kérdését orvosunknak online, aki 48 órán belül válaszol. Ha úgy kényelmesebb, telefonon is egyeztethet velük tüneteiről, betegségéről, vizsgálatairól, leleteiről.

Szolgáltatások

Egészség Portál

Szolgáltatásaink az Egészség Portálon keresztül érhetőek el. Amennyiben egészségügyi kérdése van, vagy betegség miatt orvosi, szakorvosi vizsgálatra vagy konzultációra szorul, az Egészség Portálon keresztül elküldött üzenetben online kérhet orvosi tanácsot és visszahívást. Ha azonnali orvosi tanácsra van szüksége, a megfelelő előfizetési csomagot választva orvosaink fogadják hívását a Portálon megadott telefonszámon.

smiling man

Orvosi tanácsadás éjjel-nappal

Online orvosi tanácsadás

Ha kérdései vannak, akkor az Egészség Portálon keresztül online feltöltheti ezeket, megoszthatja egészségügyi dokumentumait, majd orvosaink az üzenet fogadása után személyre szabott választ adnak: visszahívják vagy írásban válaszolnak a kérdéseire.

Telefonos orvosi tanácsadás éjjel-nappal

Ha olyan egészségügyi kérdése van, amire gyorsan szeretne telefonon választ kapni, éjjel-nappal hívhatja orvosainkat. Ilyenkor a Portálon megadott telefonszámon gyakorló orvosok várják hívását, és tanácsot adnak: egészséggel, betegséggel, gyógyszerekkel kapcsolatos kérdésekben, leletek, laboratórium eredmények, zárójelentések értelmezésében, valamint az orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről vagy akár az egészségügyi intézmények elérhetőségéről is.

Online konzultáció gyermekorvossal

Az Egészség Portálon keresztül online feltöltheti gyermeke egészségével kapcsolatos kérdéseit, megoszthatja egészségügyi dokumentumait gyermekorvokainkkal, akik ezekre személyre szabott választ adnak: felhívják vagy írásban válaszolnak a kérdéseire.

Betegút menedzsment

Megvizsgáljuk a Portálon beküldött kórtörténetének összefüggéseit, meghatározzuk a szükséges vizsgálatot vagy kezelést, és segítünk megtalálni a megfelelő orvost vagy klinikát. Az szűrővizsgálati eredmények ismeretében javaslatot kaphat a lehetséges beavatkozásokról és tanácsot, ajánlást kérhet a magánegészségügyi szolgáltatóról. A gyógyulási időszakban folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk Önnek, és amennyiben szakorvosi vizsgálatra vagy konzultációra szorul, online kérhet orvosi tanácsot és visszahívást. A szükséges ellátást kérésére meg is szervezzük. A tanácsadás szervezés díját az előfizetés tartalmazza, azonban a megszervezett magánellátások költségét a szolgáltatás nem fedezi.

Online konzultáció szakorvosokkal

Szakorvosi kérdésekben 7 egészségügyi területen, online tehet fel speciális kérdéseket szakorvosnak, akik vagy írásban válaszolnak vagy visszahívják Önt. Nőgyógyászati konzultáció, gyermekgyógyászati konzultáció, belgyógyászati konzultáció, pajzsmirigy konzultáció, anyagcsere (koleszterin és vércukor) konzultáció, magas vérnyomás konzultáció is elérhető évente maximum 4 alkalommal.

Magánorvosi kereső és időpont foglaló díjkedvezményekkel

Országos magánklinika hálózatunkhoz csatlakozott Egészségügyi Szolgáltatóinknál partneri árkedvezménnyel veheti igénybe az ott elérhető ellátásokat. Az Egészség Portálon található térképes online kereső használatával az Egészségügyi Szolgáltató neve, az általa nyújtott ellátási szakterületek és a Szolgáltató elhelyezkedése alapján választhat, néhány kattintással időpontot is foglalhat, valamint ellenőrizheti az ott elérhető árkedvezmény mértékét.

Videókonzultáció egészségügyi kérdésekben

Orvosainkkal személyes megjelenés nélkül, videókonzultáción is megbeszélheti egészségével kapcsolatos kérdéseit. Felkészült orvosaink szakmai tanácsot adnak tüneteivel, betegségével, a szükséges vizsgálatokkal és a lehetséges gyógymódokkal kapcsolatban.

doctor in a video consultation

Betegségmegelőzés, életmód tanácsadás

Kockázat felmérés és személyre szabott életmód tanácsadás

A könnyen kezelhető rizikó kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy a következő 10 évben mekkora eséllyel fenyegeti súlyos szív- és érrendszeri betegség, valamint miként módosítaná a kiszámított kockázatot, ha változtatnának életmódján. Ha kitölti Életmód Kérdőívünket, személyre szabott életmód javaslatot adunk. Az elkészült értékelést és javaslatot telefonon, emailben vagy videó konzultáció keretében részletesen megbeszélheti orvosainkkal.

Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozással kapcsolatos kérdéseire dietetikus szakembereink válaszolnak, akiket bármilyen egészséges táplálkozással, ételérzékenységgel, diétával kapcsolatos témákban kereshet az Egészség Portálon keresztül. Táplálkozási szakembereink megválaszolják kérdéseiket írásban, vagy egyeztett időpontban telefonon adnak tanácsokat Önnek.

doctor in a video consultation
wave

MED24 csomagok, díjak

Biztonság

online elérhető orvosi tanácsadás és magánorvos-kereső díjkedvezményekkel

Szolgáltatások

Egészség Portál

Magánorvos kereső és időpont foglaló díjkedvezménnyel

Online orvosi tanácsadás

drop icon drop icon

Nyugalom

éjjel-nappal elérhető telefonos orvosi tanácsadás, online konzultáció gyermekorvossal

Szolgáltatások
+Online konzultáció gyermekorvossal
+Telefonos orvosi tanácsadás éjjel-nappal
+Betegút menedzsment
drop icon

Gondoskodás

online konzultáció szakorvosokkal és modern videókonzultációs szolgáltatás az éjjel-nappali telefonos tanácsadás mellett

Szolgáltatások
+Kockázatfelmérés és életmód tanácsadás
+Táplálkozási tanácsadás
+Videókonzultáció
drop icon
wave

Kérdése van?

Mire jó az előfizetésem?

Hogyan kaphatok orvosi segítséget?

Több felhasználója is lehet egy előfizetésnek?

Hányszor vehetem igénybe az orvosi tanácsadás szolgáltatást?

faq-image.png

Kapcsolat
felvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tegye fel kérdését kötöttségek nélkül,
és mi azonnal válaszolunk!

Kapcsolatfelvételi adatok